Shida's Kitchen

By: Shida Bentong

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 26-Aug-2009 21:40 Email | Share | | Bookmark
My Daughter Birthday

Barbie Cake n cup cakes
00:00
Cup Cake utk Kawan2nya
00:00
Chocholate
00:00
View all 6 photos...
Happy Birthday to my princess amalia. Sambutan di buat kat sekolah pada 5-08-09. Dia mintak nak 2 birthday kek so sebagai hadiah harijadinya bukan saja 2 kek tapi lebih dari tu. Mama luv u.


Monday, 24-Aug-2009 14:42 Email | Share | | Bookmark
Assorted Cake

Purple Wed Cake
00:00
Maroon Wed Cake
00:00
Green
00:00
View all 6 photos...
Kek ni di buat musim2 orang kahwin dulu tapi baru ni la nak updated. Jamu mata ye


Tuesday, 18-Aug-2009 11:46 Email | Share | | Bookmark
My Sister Wedding

Kek hantaran utk pihak lelaki
00:00
Chocholate
00:00
Choc utk special guest
00:00
View all 12 photos...
Majlis resepsi pada 30hb Mei 2009. Dah lama tu tapi x sempat nak updated sibuk sangat.
Bila adik sendiri nak kahwin rasa mcm nak buat. tapi ini je yang sempat dibuat.b


Thursday, 14-May-2009 13:03 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Hairul n Ayeen

My princess n Wedding cake
00:00
Black n white cup cakes
00:00
Kek Hantaran
00:00
View all 6 photos...
Hari Minggu yang lepas amat la sibuk maklumla kerja kahwin adik hubby ku. so sebagai kakak ipar yang sulung terpaksa la buat mcm2 benda. Semoga perkahwinan sampai ke anak cucu ye.


Thursday, 14-May-2009 12:48 Email | Share | | Bookmark
Figurin n cup cakes

 
00:00
 
00:00
 
00:00
View all 6 photos...
Ada bermacam cupcakes disini, dari wedding bear, swan , labu di taman, princess, pokok, pendek kata macam2 ada.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net